Duelldags! Kan en billigare pekpenna klå Apple Pencil?


Inte riktigt beredd på att lägga över 1 000 kronor på en pekpenna till din Ipad? Eller vill du kunna använda pennan också till din Iphone? Tur att det finns billigare alternativ – vi kollar närmare på vad Adonit Dash 3 går för, i duell mot Apple Pencil.

read more

Tangentbordsfodral till Ipad Pro – 3 heta modeller testas


Vill du göra din Ipad Pro till ännu mer av en ”riktig dator” är ett bra tangentbordsfodral ett måste. Men vilket val är bäst – Logitech, Zagg, eller Apples egna tangentbord? Vi testar, och utser vinnaren!

read more

7 webbläsare för IOS – så står sig Safari mot resten


Många nöjer sig med den webbläsare som följer med IOS redan från början – Safari. Med är det verkligen den bästa webbläsaren för din Iphone eller Ipad? Vi testar de 7 bästa webbläsarna just nu.

read more

Apple vs Google: 7 appar i jätteduell – vad är bäst på en Iphone?


Apple mot Google – Goliat mot Goliat. De två jättarna i datorvärlden tävlar om våra pengar och uppmärksamhet, men vilket företags appar är bäst – på en Iphone? Vi har testat sju av de appar som både Apple och Google erbjuder till IOS för att se vilka som borde ta plats på din Iphones hemskärm.

read more

Stort test: Bästa podcast-appen för din Iphone


Podcaster är onekligen vår tids radiofenomen – vi ser folk med lurar inpluggade hela tiden. Men frågan är vilken app som är bäst. Vi har testat!

read more

4 matappar som gör matlagningen roligare och enklare


Om det blir pasta och tomatsås var och varannan kväll är det dags för lite inspiration. I appvärlden finns alternativen som kryddar din middagslagning.

read more

Safari mot konkurrenterna – här är de 6 bästa webbläsarna för IOS


Är Safari verkligen den bästa Iphone-webbläsaren? Vi har testat de sex bästa webbläsarna för att se vad de går för.

read more

Här är bästa laddaren till Apple Watch – Apples laddare vs Twelve South Forté


Det finns många laddningsställ till Apple Watch, men först nu har Apple gjort ett eget. Vi ställer Apples laddare mot den eleganta rivalen Twelve South Forté.

read more

Stort test: Bästa apparna som gör Apple TV till ett mediacenter


För den som vill titta på sitt eget material på Apple TV finns många möjligheter. Vi testar tre olika alternativ – från ett ”avancerat Airplay” till programmet som låter dig göra din egen streaming-tjänst.

read more

Vi hjälper dig hitta det perfekta Iphoneskalet – test av 21 modeller


MacWorld har testat 21 fodral till Iphone – här finns till och med skal för dig som hatar fodral.

read more