Så arkiverar du webbsidan (med bilder!) – direkt från Safari

Snabbare än Pocket och smartare än en skärmdump. Här är det enklaste sättet att spara en webbsida för framtiden.

read more

Lista: Alla smarta saker du kan göra med Force Touch på Apple Watch

Force Touch är tekniken som gör Apple Watch tryckkänslig. Här samlar vi de olika saker du kan göra genom att trycka till lite hårdare.

read more

Peta på din Iphone som du aldrig petat förr – 7 listiga knep för 3D Touch

Iphone har en fortfarande rätt unik funktion kallad 3d Touch, som innebär att skärmen blir tryckkänslig även i djupled. Men känner du verkligen till alla sätt du kan använda funktionen på?

read more

Guide: Så kastar du ut Facebook från din Mac

Förhindra Facebook från att komma åt mer än nödvändigt på din Mac. Vi visar hur du tar bort din Facebook-data helt och hållet från din dator.

read more

Snabbfix! Så blir du av med en låst startsida från skadliga sajter

Ett irriterande problem du kan drabbas av i Safari är en skadlig webbplats som tar över startsidan och automatiskt öppnas så fort du öppnar Safari. Som tur är finns en lösning på problemet.

read more

Så håller du koll på batterihälsan i dina Apple-prylar

Efter den senaste tidens skandal kring Iphone och batterier kanske du har blivit mer intresserad av hur slitna batterierna är i dina egna prylar? Här är allt du behöver veta!

read more

Allt om apfs – så fungerar Apples nya filsystem

Apples nya filsystem är nu standard i alla företagets operativsystem. Här samlar vi svaren på vanliga frågor och lösningar på problem kring apfs.

read more

Iphone X: Så visar du notiser direkt på låsskärmen

Iphone X-ägare kan ha lagt märke till en märklig egenhet. Nya notiser visas först på låsskärmen utan sitt innehåll. Så här får du tillbaka vanliga beteendet.

read more

Tips: Så får du mediaknapparna att bete sig normalt i High Sierra

I Mac OS High Sierra har mediaknapparna ändrat funktion så att de styr all öppen media, men det finns en räddning för de som bara vill styra Itunes och Spotify.

read more

4 enkla tips för att slippa inbränd bild på Iphone X

Iphone X har världens bästa mobilskärm, men den är inte perfekt. Precis som alla oled-skärmar kan den drabbas av inbränd bild. Så här minimerar du risken.

read more