Snabbfix! Så blir du av med en låst startsida från skadliga sajter

Ett irriterande problem du kan drabbas av i Safari är en skadlig webbplats som tar över startsidan och automatiskt öppnas så fort du öppnar Safari. Som tur är finns en lösning på problemet.

read more

Så håller du koll på batterihälsan i dina Apple-prylar

Efter den senaste tidens skandal kring Iphone och batterier kanske du har blivit mer intresserad av hur slitna batterierna är i dina egna prylar? Här är allt du behöver veta!

read more

Allt om apfs – så fungerar Apples nya filsystem

Apples nya filsystem är nu standard i alla företagets operativsystem. Här samlar vi svaren på vanliga frågor och lösningar på problem kring apfs.

read more

Iphone X: Så visar du notiser direkt på låsskärmen

Iphone X-ägare kan ha lagt märke till en märklig egenhet. Nya notiser visas först på låsskärmen utan sitt innehåll. Så här får du tillbaka vanliga beteendet.

read more

Tips: Så får du mediaknapparna att bete sig normalt i High Sierra

I Mac OS High Sierra har mediaknapparna ändrat funktion så att de styr all öppen media, men det finns en räddning för de som bara vill styra Itunes och Spotify.

read more

4 enkla tips för att slippa inbränd bild på Iphone X

Iphone X har världens bästa mobilskärm, men den är inte perfekt. Precis som alla oled-skärmar kan den drabbas av inbränd bild. Så här minimerar du risken.

read more

Maximera batteritiden på Iphone X med några riktigt mörka knep


Iphone X är Apples första telefon med oled-skärm. Det innebär att det finns flera saker du kan göra för att spara batteri, bara genom att göra skärmen så mörk som möjligt.

read more

Nå allt på Iphone X med en hand – så fungerar Reachability


Reachability är en smidig funktion på stora Iphone-modeller som gör det lättare att använda telefonen enhänt. Det finns även på Iphone X.

read more

Här är de 10 första sakerna du bör göra när du skaffat Iphone X


Vi hjälper dig att få en så smidig upplevelse som möjligt av din nya mobiltelefon.

read more

3 grundläggande funktioner I Iphone X du måste ha koll på


Iphone X har många nya gäster och knappkombinationer att lära sig. En del är nästan som förut men återfinns på ny plats, medan andra är helt nya.

read more