4 enkla tips för att slippa inbränd bild på Iphone X

Iphone X har världens bästa mobilskärm, men den är inte perfekt. Precis som alla oled-skärmar kan den drabbas av inbränd bild. Så här minimerar du risken.

read more

Maximera batteritiden på Iphone X med några riktigt mörka knep


Iphone X är Apples första telefon med oled-skärm. Det innebär att det finns flera saker du kan göra för att spara batteri, bara genom att göra skärmen så mörk som möjligt.

read more

Nå allt på Iphone X med en hand – så fungerar Reachability


Reachability är en smidig funktion på stora Iphone-modeller som gör det lättare att använda telefonen enhänt. Det finns även på Iphone X.

read more

Här är de 10 första sakerna du bör göra när du skaffat Iphone X


Vi hjälper dig att få en så smidig upplevelse som möjligt av din nya mobiltelefon.

read more

3 grundläggande funktioner I Iphone X du måste ha koll på


Iphone X har många nya gäster och knappkombinationer att lära sig. En del är nästan som förut men återfinns på ny plats, medan andra är helt nya.

read more

Allt om antivirus för Mac: Vilket är bästa valet (och behövs det ens?)


Behövs antivirus för Mac? Om du vill skydda både dig själv och Windows-användare i din närhet kan det vara en bra idé. Här går vi igenom de olika alternativen.

read more

Därför räcker det inte att ha backupen i kassaskåpet


Du har Time Machine, så din data är ganska säker. Stöld och brand kan fortfarande förstöra den, men borde det inte gå att skydda den i ett brandsäkert skåp? Inte säkert.

read more

Sälj din gamla Iphone eller fynda fjolårets modell – så gör du bästa affären


Iphone 8 är här och det kanske är dags att uppgradera? Då kan du sälja din gamla mobil och sänka kostnaden. Så här gör du, och detta behöver du tänka på.

read more

Iphone 8 – så tvångsomstartar du och aktiverar återhämtningsläge


Med Iphone 8 har Apple ändrat tekniken för att utföra en tvångsomstart, aktivera återhämtningsläge och dfu-läge, och lämna dfu-läge.

read more

Gör Iphone-ringsignaler av din musik – helt gratis


Har du tröttnat på din Iphones medföljande urval av ringsignaler och vill ha något mer eget? Klipp till en på egen hand, vi visar hur du gör helt gratis.

read more