Spåkulan: 6 saker vi vill se i nästa års Iphone-modeller

Iphone X har knappt hunnit landa, men varför inte blicka framåt redan nu? Vi tar en titt i spåkulan och drömmer om hur 2018 års Iphone-modeller kan te sig.

read more

Spåkulan: 6 saker vi vill se i nästa års Iphone-modeller

Iphone X har knappt hunnit landa, men varför inte blicka framåt redan nu? Vi tar en titt i spåkulan och drömmer om hur 2018 års Iphone-modeller (Iphone 11? Iphone XI?) kan te sig.

read more

Synka Apple Watch med gymutrustningen – Gymkit börjar rullas ut nu

Apples teknik för att få Apple Watch att prata med gymutrustning börjar nu rullas ut, men när det väl kommer till Sverige är oklart.

read more

Experter oense: Oklart om döda kroppar kan låsa upp Iphone


Efter masskjutningen i en kyrka i Texas, USA har frågan om Touch ID eller Face ID kan användas för att låsa upp en död persons Iphone återigen aktualiserats.

read more

Apples ar-satsning: Iphone-kameran kan få 3d-sensorer även på baksidan år 2019


Tekniken från Face ID på Iphone X framsida kan i framtiden leta sig även till baksidan, enligt nya uppgifter.

read more

Snabbare trådlös laddning i IOS 11.2


Ägare av Iphone 8 och Iphone X kommer från och med nästa stora uppdatering av IOS kunna använda snabbare trådlös laddning.

read more

Flärpdödarna är här! Här är apparna för dig som avskyr Iphone X-flärpen


Om du verkligen inte gillar Iphone X-flärpen, eller är nyfiken på hur mobilen skulle se ut utan flärp, finns nu flera olika lösningar på ”problemet.”

read more

Frukta vintern: Iphone X-skärmen kan börja bråka i minusgrader


En bugg i IOS gör att en del exemplar av Iphone X slutar fungera när det blir kallt ute. Lösningen: Väntar några minuter, eller gå in i värmen.

read more

Apple kan lansera ar-glasögon tidigare än väntat – med nytt operativsystem


Enligt nya uppgifter satsar nu Apple på att lansera ett par ar-glasögon redan år 2020, kanske även med ett helt nytt specialbyggt operativsystem för glasögonen.

read more

8 dolda funktioner i Iphone X du kanske inte visste fanns


Hur många batterier har egentligen Iphone X? Och finns det ett snabbare sätt att aktivera multitasking än ett svep upp på skärmen? Här kommer några detaljer kring Iphone X som du kanske har missat!

read more