Minns du? Här är IOS-apparna som Apple dödade

På nästan varje WWDC har vi fått se nya funktioner i IOS som är lätt – eller mycket – inspirerade av funktioner som redan funnits i appar från tredje part. Här är ett urval av apparna som Apple dödade.

read more

Nostalgi! Betyg på alla Iphone – från 2007 till Iphone X

Innovation, inspiration, och irritation. Vi går igenom hela Iphone-historien och hittar både fullträffar och klavertramp.

read more

Peta på din Iphone som du aldrig petat förr – 7 listiga knep för 3D Touch

Iphone har en fortfarande rätt unik funktion kallad 3d Touch, som innebär att skärmen blir tryckkänslig även i djupled. Men känner du verkligen till alla sätt du kan använda funktionen på?

read more

Topplista: 20 mobilspel till Iphone – som är bra på riktigt

Det går att hitta en del riktigt bra spel bland den otroliga mängden speltitlar till Iphone. Här är vi samlat de 16 bästa spelen till mobilen.

read more

Köpguide: Välj rätt i Iphone-djungeln – bäst modell för dig

Apple har inte mindre än åtta olika Iphone-modeller i sitt utbud – men vilken av alla dessa modeller är rätt för dig? Det är inte säkert att du behöver köpa den senaste. MacWorld guidar dig till bästa Iphone-köpet.

read more

Här är 9 julklappar Apple-fantasten kommer att älska

Behöver du julklappstips till den största Apple-fantasten i ditt liv? Här är nio klapptips som knappast kan bli fel.

read more

Iphonehållare till bilen – vi har testat 7 smidiga modeller

Från nästa år blir det förbjudet att hålla i mobilen när du kör. Men det finns en lösning: Iphone-hållare! Vi på MacWorld har testat 7 olika lösningar.

read more

Poddar, hälsa och spel: Här är 30+ appar du måste ha till din nya Iphone


Har du köpt någon av de senaste Iphone-modellerna? Då är det hög tid att utrusta den med de bästa möjliga apparna för en mängd olika tillfällen. Vi listar guldkornen från App Store.

read more

4 läckra skal och fodral till Ipad Pro (och så står sig Apples alternativ)

Ipad Pro är en riktig dyrgrip, och med en så stor och fin skärm vore det skam om den åkte i golvet och sprack eller repades av något. Här är de 10 grymma fodral och skal.

read more

Känns Iphone X för dyr? Modda din gamla sexa istället!


Det har sagts många gånger nu, men Iphone X kostar en hel del. Nu finns ett billigare sätt att få tag på en ”Iphone X” – flärp inkluderat!

read more