Kampen om portarna – vi testar tre Thunderbolt 3-dockor

Behöver du fler portar till din Mac, eller tycker det låter väldigt bekvämt att bara behöva koppla in en sladd för laddningen och för alla tillbehör? Då är en dockningsstation helt rätt. Vi testar tre av de bästa modellerna på marknaden.

read more

Synka Apple Watch med gymutrustningen – Gymkit börjar rullas ut nu

Apples teknik för att få Apple Watch att prata med gymutrustning börjar nu rullas ut, men när det väl kommer till Sverige är oklart.

read more

Ladda snabbare, skydda skärmen: Här är 7 smarta Iphone X-tillbehör


Skaffat en Iphone X? Gratulerar! Ännu lite bättre blir den med de här tillbehören, som skyddar, laddar snabbare eller helt enkelt gör telefonen ännu lite roligare att använda.

read more

Apple kan lansera ar-glasögon tidigare än väntat – med nytt operativsystem


Enligt nya uppgifter satsar nu Apple på att lansera ett par ar-glasögon redan år 2020, kanske även med ett helt nytt specialbyggt operativsystem för glasögonen.

read more

Så busenkelt fixar du Apples Carplay utan att köpa ny bil


Nu kan du integrera din Iphone med bilen – även om den inte säljs med Apples Carplay. Så här gör du din bil mer Iphone-anpassad.

read more

Vårda paddan: Här är bästa fodralen till din Ipad Pro


Ipad Pro är en riktig dyrgrip, och med en så stor och fin skärm vore det skam om den åkte i golvet och sprack eller repades av något. Här är de 10 grymma fodral och skal.

read more

Bästa alternativen till Apple Pencil: 7 pekpennor från 6 till 1 100 kronor


Letar du pekpenna till din nya Ipad Pro eller kanske till en äldre Ipad, eller till och med Iphone? Kanske kan någon av de här sju olika modellerna falla i smaken.

read more

Duelldags! Kan en billigare pekpenna klå Apple Pencil?


Inte riktigt beredd på att lägga över 1 000 kronor på en pekpenna till din Ipad? Eller vill du kunna använda pennan också till din Iphone? Tur att det finns billigare alternativ – vi kollar närmare på vad Adonit Dash 3 går för, i duell mot Apple Pencil.

read more

Triby IO: Fjärrkontroll för Homekit och bärbar högtalare i ett


Här är den kanske första produkten i världen som kombinerar en bärbar högtalare med en fjärrkontroll för Homekit-scener, Triby IO.

read more

Tangentbordsfodral till Ipad Pro – 3 heta modeller testas


Vill du göra din Ipad Pro till ännu mer av en ”riktig dator” är ett bra tangentbordsfodral ett måste. Men vilket val är bäst – Logitech, Zagg, eller Apples egna tangentbord? Vi testar, och utser vinnaren!

read more