Vrooom! Första motorcykeln att utrustas med Carplay är här


Inte bara bilar och lastbilar, nu finns även en motorcykel utrustad med Carplay.

read more

Guide: Så gör du för att enklast koppla Iphone och Ipad till tv:n


Har du en video på surfplattan eller mobilen som du vill visa på en stor skärm? Så här kopplar du in din Iphone eller Ipad till en tv eller projektor.

read more

Apples tuffa krav bakom Homekits tröga start


Homekit har varit ute flera år, men än så länge finns bara ett hundratal produkter. En orsak till det är Apples ovanligt hårda krav på tillverkare.

read more

Apples kinesiska nyårsgåva: Röda Beatslurar


Som vanligt de senaste åren kommer Apple ge kunder i några länder i Asien en present i samband med det kinesiska nyåret.

read more

Patentdrama – Apple kastar ut Withings alla produkter från butiken


Apple har tagit bort samtliga Withings-produkter från sin onlinebutik, som ett svar på patentdispyten med dess ägare, Nokia.

read more

Framtida Apple Watch kan få vibrator i armbandet


En ny patentansökan från Apple visar hur företaget kan placera Apple Watchs Taptic Engine i armbandet istället för i etuiet.

read more

Apple drar tillbaka Watch OS 3.1.1 – kan kvadda klockan


Den senaste uppdateringen av Apple Watch, Watch OS 3.1.1, har återkallats av Apple efter rapporter om klockor som blivit oanvändbara efter uppdateringen.

read more

Tim Cook protesterar mot rapport om låg Apple Watch-försäljning


Apple brukar sällan kommentera uppgifter från analysfirmor, men efter gårdagens rapport om Apple Watch från IDC kunde Tim Cook inte hålla sig.

read more

Undersökning: Apple Watch mer träffsäker än aktivitetsarmband


Forskare vid Cleveland Clinic har jämfört olika aktivitetsmätare för att se hur nära deras resultat kommer ett ekg, och Apple Watch ligger bra till.

read more

Lägre systemkrav för Oculus Rift kan vara första steget mot Macstöd


Facebook har avslöjat kommande nyhet i Oculus Rift, som bland annat innebär sänkta systemkrav utan att göra användaren illamående.

read more