”Apple Watch Sport i rosa guld och gult guld senare i år”

Designen

Analytikern Ming-Chi Kuo, som oftast har rätt när han kikar i spåkulan, har nyligen tagit sig tid att spå hur Apple kommer lägga upp hösten med allt ifrån nya färger på sportvarianten av Apples smarta klocka till en ny upplaga av iPad mini.

Kuo förutspår i rapporten att Apple har skeppat 54,2 miljoner iPhone-enheter under andra kalenderkvartalet (red anm.) , en siffra som minskar i takt med att höstens lansering av iPhone 6S närmar sig. Dessutom tror han att lagret av nya iPhone 6S till en början kommer vara lågt ”på grund av långsam produktion av Force Touch”.

Sportvarianten av Apple Watch förutspås komma i nya färger, däribland gult och rosa guld. Dessa färger spår Ming-Chi Kuo även att iPhone kommer dyka upp i.

Som alltid ska man ta dessa förutsägelser med en nypa salt, men tids nog får vi veta om Ming-Chi Kuo haft rätt.

Comments are closed.