Does not Commute – Nytt spel från svenska Mediocre

does-note-commute-iphone-ipad-spel

Does not Commute är ett nytt trevligt spel från svenska Mediocre som placerat sig på topplistan i App Store. Enkelt beskrivet går spelet ut på styra fordon från plats a till plats b. Efter varje lyckad färd startar en ny, samtidigt som de tidigare fordonen kör på vägarna.

I början tycks spelet vara enkelt, men ju fler bilar du har lyckats styra i mål desto större blir trafikkaoset. Allt går på tid och du måste hela tiden att planera hur varje fordon ska åka så att du inte kolliderar med byggnader eller andra bilar som du har styrt i mål tidigare.

Vid kollision kommer bilen dessutom gå långsammare så ibland är det bättre att börja om, även om det kostar dig en sekund. Det kan också vara smart att ta en omväg för att samla in extratid som finns att plocka upp längs gatorna.

Does not Commute är ett roligt och utmanade spel som bjuder på stämningsfull musik och grafik. Jag kan inte annat än rekommendera det. Does not Commute är dessutom kostnadsfritt att hämta, men innehåller en premiumfunktion som kostar 19 kr, vilken låter dig börja om vid checkpoints.

Comments are closed.