Apple Watch börjar säljas i fler butiker den 25 september

apple watches

Fredagen den 25 september börjar Telia sälja Apple Watch i ett urval av deras butiker samt på sin hemsida.

Telia har valt sina tre flaggskeppsbutiker och ytterligare två butiker. Det handlar om butikerna i Stockholm (Kungsgatan), Göteborg (Kungsportsplatsen) och i Malmö (Södra Förstadsgatan) samt Helsingborg och Karlstad. Planen är att innan årets slut ha klockorna ute i fler butiker. Vid fredagens lansering kommer Telia ha Apple Watch samt Apple Watch Sport i storlekarna 38 mm samt 42 mm.

Dessutom har Media Markt annonserat på sin hemsida att man redan nu kan förhandsboka ett exemplar inför fredagens lansering. Där kan man boka alla sportklockor, dvs. Apple Watch Sport 38mm och 42mm boett.

Även Digital Inn kommer börja sälja klockan i sina butiker i Linköping, Eskilstuna och Västermalmsgallerian. De säljer 38 och 42 mm Apple Watch Sport och Apple Watch.

 

Comments are closed.