Här är Pebble Time Round

Pebble Time Round

Tidigare i veckan meddelade Pebble att man verkligen inte tänker ge sig i kampen om din handled efter Apples intåg på marknaden med smarta klockor. För första gången ger man sin klocka ett runt formspråk med det passande namnet Pebble Time Round.

Tidigare i år lanserade Pebble generation två av sin smarta klocka, Pebble Time och Time Steel med den största skillnaden att deras display för första gången nu kunde visa färg. Med Round lämnar man det kantiga för en mer klassisk design och betydligt nättare former då den endast är 7,5 mm tjock och väger 28 gram. Detta medför att den till skillnad från övriga medlemmar i Pebblefamiljen inte klarar av att vara under vattenytan, men vattenstänk ska inte vara några problem.

Pebble

Batteritiden på Round är betydligt sämre än sina fyrkantiga syskon och man uppger att den klarar upp till två dygn innan den behöver laddas igen. Däremot har den en snabbladdningsfunktion som gör att den redan efter 15 minuters energipåfyllning ska orka ytterligare 24h.

Pebble Time Round kan förbokas nu för 249 dollar med leverans runt november månad. Den finns i totalt tre färgval (Silver, Rose gold och Svart) och två olika mått på armbanden (14 mm eller 20mm).

Comments are closed.