Live GIF gör Live Photos till en GIF

live gif

Om du har en iPhone 6s eller 6s Plus har du säkerligen redan använt dig av Live Photos som förvandlar dina foton till ett 3 sekunder långt videoklipp med hjälp av 3D Touch. Nu har appen Live GIF kommit som gör det möjligt att dela upplevelsen till alla, även utanför iOS.

Idag är Live Photos något begränsat i hur man kan dela funktionen (läs den levande bilden) till andra plattformar och det har företaget Priime tagit till vara på. Med sin app Live GIF som släpptes idag på App Store (länken finner ni längst ner) kan man enkelt omvandla sina Live Photos till antingen en GIF eller som ett kort videoklipp.

Live GIF

Appen känner själv av vilka av alla foton som är Live Photos och visar endast dessa inuti sin app. Live GIF är också kompatibel med 3D Touch med bl.a en genväg direkt från hemskärmen till senast tagna Live Photo.

Observera att ett Live Photo endast kan tas med en iPhone 6s eller iPhone 6s Plus

Live GIF kostar 20:-

Comments are closed.