Pebble presenterar Time

Pebble Time

Pebble presenterade idag sin nästa generations smarta klocka, Pebble Time. Istället för att lansera den direkt på sin sajt där både originalet och uppföljaren Steel säljs, har Pebble valt att återgå till hur allt en gång började. Idag lanserade man nämligen sin kampanj på Kickstarter och efter bara 30 minuter hade nya Pebble Time redan uppnått sitt budgetmål.


Past - Present - Future
Pebble Time är 20% tunnare än sin föregångare och består nu av en e-paperdisplay i färg. Nytt är också en inbyggd mikrofon och ett helt omdesignat OS som fokuserar på Past, Present och Future (vilket också ska vara under utveckling till företagets tidigare klockor). Befintliga appar till Pebble och Pebble Steel ska också vara kompatibla med Time.

Gif

Pebble fortsätter lova, trots uppgraderingen till en färgdisplay, att batteritiden håller upp till 7 dagar vilket är en känga mot övriga företag som gett sig in i kampen om din handled. Den är beräknad att levereras i maj 2015 men ni som var med första gången vet att Pebble led av kraftiga förseningar.

Pebble Time finns i tre olika färger och går från och med idag att förbeställa genom Kickstarter till ett reducerat pris på 159 dollar (begränsat antal).

Comments are closed.