8 saker som kunde blivit iPhone


En hel del produkter var ”nästan” en iPhone. Om de bara visste hur nära de varit att bli en formidabel succé. Men nära skjuter ingen hare.

read more

Han blev miljonär på sin app och köpte sig frihet att göra vad han vill


När Martin Magnis spel Blocksworld såldes till Linden Lab blev han miljonär. Nu programmerar han spel och i januari kom hans första egna titel Odd Bot Out.

read more

Gör som Tom Cruise – styr datorn med viftningar och gester


Med armbandet Myo kan du styra datorn, telefonen, paddan och snart även drönaren genom att vifta med handen. Är framtiden äntligen här? Vi har testat.

read more

Vassa hörlurar som låter dig byta ut ljudupplevelsen


Hur passform och ljudbild ska kännas och höras är högst individuellt. Rha har tagit fasta på båda faktorerna med den lyxiga in-ear-luren T10i.

read more

Så lyder Guds tio budord – om de hade skrivits av Apple


Vid granskning av tio Guds bud visar det sig att de kan vara skrivna med Apple i åtanke. Här har ni de tio budorden, fritt översatta till ”Apples tio budord”.

read more

Stabiliserad kikare blir ett riktigt galet Iphone-tillbehör


Med en kikare, en telefon och tillhörande hållare kommer du närmre motiven än någonsin. Men att få ihop hela arrangemanget är inte helt problemfritt.

read more

Gratis IOS-app: Sov och vakna bättre med Sleepbot


Sleepbot är snäppet vassare än många andra väckarklocksappar. Bland annat med en mjuk väckning.

read more

Hörlurarna som mäter din puls


Med hörlurarna Sport Pulse vill Jabra få dig att överge bröstbandet på träningen. Men kan pulsmätare i öronen verkligen funka? Vi har testat.

read more