32 gb-modellen av iPhone 7 långsammare än de med större utrymme

När det kommer till flashminnen är det inte allt för ovanligt att minnen med lägre lagringskapacitet har sämre prestanda. Youtube-användaren Unbox Therapy har undersökt hur mycket de skiljer sig mellan 32, 128 och 256 gigabyte i iPhone 7 och resultatet är något förvånande. Tester visar att 32 gigabyte-modellen av iPhone 7 har betydligt långsammare läs- och skrivhastighet än de större modellerna. […]

Inlägget 32 gb-modellen av iPhone 7 långsammare än de med större utrymme dök först upp på iPhoneGuiden.se.

read more

Corden skojar med Apple Music

Apple har släppt en reklamfilm som lägger allt fokus på sin musiktjänst, Apple Music. Med en James Corden i högform som pitchar idéer mot Jimmy Iovine, Eddy Cue och Bozoma Saint John bjuder klippet på många skratt. Otroligt kul! Tidigare i veckan har man också gjort nya reklamfilmer för både iPhone 7 och Apple Watch […]

Inlägget Corden skojar med Apple Music dök först upp på iPhoneGuiden.se.

read more

iPhone 7 vs Samsung Galaxy Note 7

PhoneBuff har använt sin YouTube-kanal för att testa vilken telefon som är snabbast av Apples och Samsungs senaste flaggskepp. Skillnaden är skrämmande stor. Testet visar, för er som inte vill se videon själva, att iPhone 7 gör åtlöje av Samsung. Iphone 7 hinner till och med varva Note 7 med att öppna testets alla appar […]

Inlägget iPhone 7 vs Samsung Galaxy Note 7 dök först upp på iPhoneGuiden.se.

read more

Video: Vi packar upp iPhone 7

Igår fick vi på redaktionen äntligen lägga vantarna på våra förbokade iPhone 7 och så här såg det ut när vi packade upp en av dem.

Inlägget Video: Vi packar upp iPhone 7 dök först upp på iPhoneGuiden.se.

read more

YouTube dränker och skär i nya iPhone 7

iPhone 7 har precis släppts och som vanligt har det dykt upp en hel del intressanta och extrema videoklipp på YouTube. Med tanke på att Apple nu säger att iPhone 7 är vattentålig så är det första klippet väldigt intressant när infohut doppar den i både vatten och kaffe för att sen inspektera dess innanmäte. […]

Inlägget YouTube dränker och skär i nya iPhone 7 dök först upp på iPhoneGuiden.se.

read more

Första reklamfilmen för iPhone 7

Inför fredagens stora släpp av iPhone 7 och 7 Plus har man nu släppt den första TV-anpassade reklamfilmen. Och den är kaxig värre!

Inlägget Första reklamfilmen för iPhone 7 dök först upp på iPhoneGuiden.se.

read more

Hela Apples keynote tillgänglig

Missade ni Apples presentation av Super Mario för iOS, nya Apple Watch, iPhone 7 och artisten Sia tidigare i veckan? Nu finns hela keynoten att ses i sin helhet.

Inlägget Hela Apples keynote tillgänglig dök först upp på iPhoneGuiden.se.

read more

Hands-on med iPhone 7, Apple Watch 2 och AirPods

CNET var inte sena med att lägga vantarna på de nya produkterna iPhone 7, Apple Watch 2 och AirPods som fanns tillgängliga direkt efter onsdagens event. Här är deras ”hands on”-videoklipp. iPhone 7: iPhone 7 Plus: Apple Watch – Series 2: AirPods:

Inlägget Hands-on med iPhone 7, Apple Watch 2 och AirPods dök först upp på iPhoneGuiden.se.

read more

Se allt vad Apple presenterade

Apple var efter sin keynote snabba med att lägga upp filmer på Youtube. Vi har samlat alla klipp här. iPhone 7, Apple Watch Series 2 och AirPods.

Inlägget Se allt vad Apple presenterade dök först upp på iPhoneGuiden.se.

read more

Ny reklamfilm med Siri och Neil Patrick Harris

Ikväll släppte Apple en reklamfilm med skådespelaren Neil Patrick Harris som med hjälp av Siri övar på ett tacktal. Han är bland annat känd för sin roll som kvinnotjusaren Barney Stinson i How I Met Your Mother.

Inlägget Ny reklamfilm med Siri och Neil Patrick Harris dök först upp på iPhoneGuiden.se.

read more