Så skyddar du din Mac från skadeprogram

Vänta lite nu? Virus på Mac – finns det verkligen? Svaret är nja, men det finns definitivt skadeprogram av olika slag och så här skyddar du dig mot dem.

read more

Parallels Desktop 14: Windows på Macen nu snabbare än någonsin

Nya Parallels erbjuder snabbare virtualisering än tidigare versioner. Kör Mac, Windows, Linux och till och med Android parallellt på din dator.

read more

Glömt lösenordet till Macen? Så här fixar du problemet

Vad gör du om du har tappat bort lösenordet till Macen? Ingen panik, vi hjälper dig att hitta eller nollställa ett borttappat adminlösenord.

read more

Test: Billigaste Macbook Pro – äntligen värdig Pro-namnet igen

Med den senaste uppdateringen i juli 2019 matchar nu ingångsmodellen av Macbook Pro de övriga modellerna. Kort sagt: Macbook Pro har blivit Pro igen.

read more

8 knep: Låt Siri göra jobbet – på Macen

Använder du Siri på din Mac? Om inte kanske det är dags att börja, det finns en hel del användbara knep för röstassistenten som är värda att kolla närmare på.

read more

Bästa routrarna för att ersätta Airport Express och Time Capsule

När Apple nu till sist och officiellt har lämnat router-branschen börjar det bli dags att se sig om efter alternativ. MacWorld listar här några bra alternativ till Airport Express och Time Capsule för dig som funderar på att byta.

read more

Apples kryptiska eventinbjudningar – det här avslöjar bilden denna gång

På måndag den 3 juni lär vi få se nya versioner av Apples alla operativsystem, och kanske, kanske en ny Mac Pro. Från inte mindre än fem olika inbjudningar försöker vi se vad som döljer sig i detaljerna – vad avslöjar inbjudningarna?

read more

Bästa antivirus för din Mac – vi testar fem bra alternativ

Antivirusprogram på Mac är en bättre idé än du kanske tror. Hot på nätet drabbar i dag även Mac-användare. MacWorld testar fem antiviruspaket som ger dig ett tryggare datoranvändande.

read more

Köpa eller ej? Test och köpråd till alla Apples prylar

Sugen på en ny Mac, Iphone, Ipad eller annan Apple-pryl? Vi går igenom vilka som snart lär uppdateras och vilka du kan köpa med lägre risk för köpånger.

read more

Då släpps skarpa versioner av IOS 11, TV OS 11, Mac OS High Sierra och Watch OS 4


De sista betaversionerna av Apples nya operativsystem är nu släppta.

read more