Malware riktat mot Mac-användare ökar lavinartat

På tre månader har malware mot Mac-användare ökat med 60 procent. Adware har ökat ännu mer.

read more

9 enkla knep som snabbar upp din gamla sega Mac

Börjar din gamla trotjänare bli lite trött? Då är det dags att ge den en rejäl genomgång! Här är ett gäng tips för dig som vill slippa ett dyrt uppköp.

read more

12 Apple-floppar vi minns – kommer du ihåg alla?

Alla Apple-produkter är inte underverk av ingenjörskonst, design och marknadsföring. Här samlar vi 12 katastrofala misstag från Cupertino.

read more

Screenflow 8: Spela in skärmen som ett riktigt proffs

Den åttonde versionen av Screenflow är här med Instagram-exporter och fler förinställningar som kan snabba upp ditt arbetsflöde. Bättre än någonsin tidigare? MacWorld testar!

read more

Test: Pure VPN för Mac – perfekt för streaming-tjänster

Pure VPN är en vpn-tjänst som utlovar bra stöd för den som gillar att kolla på amerikanska Netflix – alldeles oavsett var du själv befinner dig. Vi testar hur väl tjänster fungerar för Mac-användare.

read more

Apptips: Ejector låter dig mata ut hårddiskarna från tangentbordet

Här är appen som ger mening tillbaka till eject-knappen på din Mac – och faktiskt även till Touch Bar på nyare modeller av Macbook Pro.

read more

Även Intel tror att Apple byter till arm-processorer

Den första arm-Macen kan komma redan 2020.

read more

Clean My Mac X: Rensningsprogram som är sämst när det gäller

En snabbare, säkrare Mac vill vi nog alla ha. Clean My Mac X har några saker som talar för det, men möjligheterna att upptäcka malware är undermåliga.

read more

Test: Ovpn för Mac – svensk vpn-tjänst gör dig anonym

Svenska Ovpn har få servrar, men satsar alla sina kort på integritet och anonymitet. Vi testar hur väl tjänsten fungerar på Mac.

read more

Allt du behöver veta innan du skaffar Office till Mac

Sedan Office hittade till Mac App Store är det enklare än någonsin tidigare att använda Office på Mac. Men sätten att använda programmen på en Mac är ibland förvirrande många – här går vi igenom det du behöver veta om det populära kontorspaketet….

read more