31 tips som Iphone galet mycket bättre batteritid

Räcker inte batteriet i din Iphone hela dagen? Batteritid är alltid ett problem i mobiler, men det finns knep för att få dem att räcka längre. Här samlar vi mängder av bra tips som förlänger batteritiden.

read more

25 tips som ger galet mycket bättre batteritid på Iphone


Det kan vara svårt att få Iphones batteri att räcka hela långa dagen. Här samlar vi ett jättegäng med tips som kan förlänga batteritiden.

read more

Bra editorer som hanterar sql-syntax


Nyligen har jag haft behov av att skriva sql-skript på Mac. Men Xcode saknar stöd för sql-syntax. Vad finns det för textbehandlare som kan ge mig färgkodning?

read more

Så får du tillgång till alla lösenord – oavsett plattform


Jag använder bara Mac hemma men har en pc med Windows på jobbet. Hemma lagrar jag alla mina lösenord och koder i Nyckelhanteraren men jag skulle vilja komma åt dem på jobbdatorn också. Går det att synkronisera koderna mellan maskinerna?

read more

Så skyddar du datan på din Mac mot snokande ögon


Jag sitter ganska ofta i ett öppet kontorshotell med ganska mycket folk. Även om jag litar på de flesta känner jag mig orolig för att någon ska ta data av mig när jag lämnar datorn. Vad behöver jag göra för att skydda mig?

read more

Fixa strulande Neooffice – eller hitta ett fullgott alternativ


Använder Neooffice efter uppdatering till 10.10.3 så säger programmet att jag behöver ladda ner Java men det fungerar inte alls. Har prövat installera om det flera gånger utan framgång. – Lester Holmberg

read more

Översätt nätet med rätt plugin eller webbläsare


Finns det någon översättning i Safari förutom Googles?

read more

Så spelar du klassiska arkadspel på Macen


Jag har en kompis som spelar gamla klassiska arkadspel genom något program i datorn på sin pc. Det verkar bara finnas till Windows. Finns det liknande till Macen?

read more

Hur aktiverar jag Hemmadelning?


Jag vill komma åt foton och videor från min Imac på min tv som är ansluten med Apple TV. Jag vill aktivera Hemmadelning i Itunes men hittar ingen sådan meny?

read more

Gör dina egna spel busenkelt – här är tips på fyra bra verktyg


Jag skulle vilja testa att göra ett spel men vet inte hur man programmerar. En kompis har skaffat Rpgmaker till Windows. Men jag hittar det inte till Mac.

read more