Nu lanseras Homepod i Japan

Förbeställningarna är igång, och från 23 augusti kan även japaner använda sig av Apples smarta högtalare Homepod.

read more

Apple anklagas för att ha ”stulit” dubbelkameran i Iphone

Ett israeliskt företag anklagar Apple för att ha stulit teknik relaterad till Iphones dubbelkamerasystem på baksidan, för att sedan sopa igen spåren efter sig.

read more

Uppgifter: Apple och Spotify i samtal – kan till slut få Siri-stöd

Kanske kan vi snart starta en spellista eller lyssna på en artist i Spotify med rösten.

read more

Apple Watch och Airpods snart större än både Mac och Ipad

Vid sidan om allt viktigare intäkter från Apples tjänster, pågår också en mindre revolution i Apples produktutbud – Apples wearables-kategori håller på att bli gigantisk.

read more

Dags för ny Apple TV snart? Fem saker vi vill se i nästa modell

När Apple nu satsar miljarder på en egen streamingtjänst, är det inte då dags också för ny hårdvara i samma veva? Här är några saker som borde finnas med i nästa modell av Apple TV.

read more

Fejkade lighting-kablar kan ta över din dator

En forskare har visat lightning-kablar som på pricken ser ut som Apples egna, men som sedan kan ge hackare fri tillgång till datorer.

read more

Nästa Ipad Pro kan få tre kameror på baksidan – och Ipad två

Från en till hela tre kameror. Nästa Ipad Pro kan få fler kameror på baksidan, och så även den enklare billigare Ipad i 10,2-tumsmodell som ryktas vara på väg.

read more

Apple börjar sälja Airpower-alternativ – från Mophie

Apples trådlösa laddplatta Airpower lades ned innan den ens börjat säljas, men nu finns ett alternativ för den som vill ladda alla sina Apple-prylar samtidigt.

read more

Så kan Intels nya Ice Lake påverka din nästa Macbook

Intel har precis lanserat sin tionde generation mobila cpu:er, kallade Ice Lake. Så här kommer det påverka din nästa Macbook – om Apple väljer att sätta processorerna i framtida bärbara Macar.

read more

BMW försvarar sina ovanliga Carplay-priser: ”Nödvändigt”

BMW-ägare som vill använda Carplay i sina bilar får sedan juli förra året lov att prenumerera på tjänsten. Nu förklarar BMW varför man använder sig av den ovanliga prismodellen.

read more