Även Intel tror att Apple byter till arm-processorer

Den första arm-Macen kan komma redan 2020.

read more

66 frågor du kan ställa till Siri – och få roliga svar på

Visste du att Apples röststyrda assistent har humor? Här kommer en hel uppsjö exempel på saker du kan fråga när du behöver muntras upp.

read more

Clean My Mac X: Rensningsprogram som är sämst när det gäller

En snabbare, säkrare Mac vill vi nog alla ha. Clean My Mac X har några saker som talar för det, men möjligheterna att upptäcka malware är undermåliga.

read more

Test: Ovpn för Mac – svensk vpn-tjänst gör dig anonym

Svenska Ovpn har få servrar, men satsar alla sina kort på integritet och anonymitet. Vi testar hur väl tjänsten fungerar på Mac.

read more

Allt du behöver veta innan du skaffar Office till Mac

Sedan Office hittade till Mac App Store är det enklare än någonsin tidigare att använda Office på Mac. Men sätten att använda programmen på en Mac är ibland förvirrande många – här går vi igenom det du behöver veta om det populära kontorspaketet….

read more

Test: Photolemur 3 låter dig redigera dina bilder – utan att lyfta ett finger

Om du vill få snygga bilder och perfekta Instagram-poster utan att knappt lyfta ett finger är Photolemur något för dig. Programmet redigerar åt dig, helt enkelt.

read more

Kära Apple, här är fem saker att fixa med Macbook Air

Visst kan bra bli bättre. Macbook Air gör mycket rätt, men inte allt. Här är sakerna vi hoppas Apple rättar till inför nästa modell.

read more

Test: Nord VPN – så bra fungerar det på Mac

Surfare säkrare, anonymt och kringgå regionsbegränsningar. Med en vpn-tjänst blir internet aningen friare och betydligt säkrare. MacWorld testar hur väl Nord VPN fungerar för Mac-användare.

read more

Iphone-försäljningen pekar nedåt: Höga priser en del av förklaringen

Apples vd Tim Cook medger att höga priser på Iphone är ”en faktor” i en vikande Iphone-försäljning.

read more

Test: Airbuddy ger smarta Airpods-kontroller på Mac

Det här lilla Mac-programmet ger funktioner som egentligen borde vara inbyggda i Mac OS. Nu är det betydligt lättare att koppla Airpods till Mac och avläsa batteristatus. MacWorld kollar närmare Airbuddy.

read more