Då kommer Ipad XR – och så hoppas vi att den blir

Apple ryktas göra med Ipad 9,7 tum som man redan gjort med både Iphone och Ipad Pro: Släppa en billigare modell. Det är även dags för Ipad att ta ett stort designkliv – det här hoppas vi se i nästa Ipad.

read more

Nu får Kartor info om kollektivtrafik – även i Sverige

Apples Kartor-app får en välkommen uppdatering – kolla hur du tar dig från a till b, även med bussen.

read more

Kingston Bolt för Iphone: Lagring för molnvägrare

Vill du säkerhetskopia dina bilder lokalt, utöka telefonens minne för att snabbt kunna ta bilder även när telefonen är fullproppad, eller litar du kanske inte fullt ut på molntjänsterna? Kingston Bolt försöker lösa problemet med lokal lagring på IOS. M…

read more

Därför är Face ID bättre på Ipad än på Iphone

Face ID fick en rejäl boost när det kom till Ipad Pro under hösten 2018. Och därför är ansiktsigenkänningen faktiskt är bättre på Ipad än på Iphone.

read more

Köpa Ipad Pro eller Macbook Air? Här är bästa valet för 15 000 kronor

Säg att du har 15 000 kronor på fickan att lägga på en ny dator – kan det vara rimligt att köpa en Ipad Pro med tangentbord istället? Vilka uppoffringar gör du – och vilka fördelar får du istället? Vi jämför Macbook Air med Ipad Pro 12,9 tum….

read more

Tagga 2019! Här är allt vi väntar oss från Apple i år

Här listar vi de mest efterlängtade Apple-produkterna under 2019. Både de mest trovärdiga släppen, men också det vi hoppas lite extra på att få se.

read more

VLC får stöd för Airplay i kommande uppdatering

Samtidigt når det populära programmet snart tre miljarder nedladdningar.

read more

Tips: Appen som delar kostnader – och vet vem som är skyldig pengar

Oavsett om det är en resa med kompisarna eller ett enklare sätt att dela på hushållets utgifter med sambon är Splitwise en lysande app för att hålla koll på kostnaderna – helt utan huvudräkning eller stökiga anteckningar.

read more

Sista utvägen när du glömt lösenkoden på din Iphone eller Ipad

Har du glömt koden till din IOS-enhet? Det är inte lätt, men du kan återställa den så att du kommer in och kan använda den igen.

read more

Usb-c i Ipad Pro: Det här kan du göra

Usb-c i Ipad Pro – hur fungerar det egentligen? Och hur stor är egentligen skillnaden mot lightning? Här är de viktigaste nyheterna för Ipad Pro som nu fått en usb-c-kontakt.

read more