Vi borde inte gnälla men… Här är de åtta absolut värsta i-landsproblemen


Vi borde inte gnälla. Vi bor i ett i-land, vi har mat i magen och tak över huvudet. Men ibland måste man bara. Håll i dig, här är de åtta värsta i-landsproblemen.

read more

Beatboxing med Siri – hon visar upp oväntade musikaliska talanger


Med lite kreativa frågor och en egen talang för beatboxing går det att få till riktigt vassa låtar tillsammans med Siri.

read more

8 saker som kunde blivit iPhone


En hel del produkter var ”nästan” en iPhone. Om de bara visste hur nära de varit att bli en formidabel succé. Men nära skjuter ingen hare.

read more

8 lagar för dig med smartphone – och som du garanterat inte känner till


Tidigare i år presenterade regeringen åtta nya lagar för dig med smartphone. Alla som bryter mot dessa straffas med…batteritorsk.

read more

De åtta absolut värsta i-landsproblemen


Vi bor i ett i-land och eftersom vi har mat för dagen och tak över huvudet borde vi knappast gnälla. Men ibland måste man.

read more

8 saker som faktiskt var bättre förr


När pekskärmen vägrar känna av dina fingrar och internet ligger nere kanske du vill vifta med käppen och skrika: ”Det var bättre förr!”

read more

Ipad-magikern har skaffat Apple Watch men frågan är fortfarande – hur gör han egentligen?


Trollkarlen Simon Pierro slår till igen men nu har han utökat sina magiska färdigheter med en Apple Watch.

read more

Rosenrasande över Itunes – nu gör hans Iphone 6-annons supersuccé


Vi är många som rasar över Itunes. André Johansson gick ett steg längre än de flesta. På rekordkort tid har hans annons på Blocket visats nästan en kvarts miljon gånger.

read more

10 galna Apple-produkter som vi hoppas aldrig blir verklighet


Många ger sig på att göra konceptbilder på framtida Apple-prylar. En del är konservativa och tråkiga, andra vågade och häftiga. Men några är helt urskruvade.

read more

Så lyder Guds tio budord – om de hade skrivits av Apple


Vid granskning av tio Guds bud visar det sig att de kan vara skrivna med Apple i åtanke. Här har ni de tio budorden, fritt översatta till ”Apples tio budord”.

read more