Apple Pages mot Microsoft Word och utmanaren Ulysses – vi utser vinnaren

Apples Pages är ordbehandlaren som följer med Macen. Word är giganten många köper eller prenumererar på av gammal vana. Samtidigt finns intressanta alternativ, som Ulysses. Vilken ordbehandlare är egentligen bäst för vanliga användare?

read more

Stort test: 7 skal som skyddar din Iphone 8

Har du nyligen köpt en Iphone 8, eller kanske ska ge bort en i julklapp kan det vara bra att investera i ett skal till mobilen. Vi testar sju skal som skyddar bättre, ger bättre grepp eller en ny stil till din Iphone 8 eller Iphone 8 Plus.

read more

Duelldags! Kan en billigare pekpenna klå Apple Pencil?


Inte riktigt beredd på att lägga över 1 000 kronor på en pekpenna till din Ipad? Eller vill du kunna använda pennan också till din Iphone? Tur att det finns billigare alternativ – vi kollar närmare på vad Adonit Dash 3 går för, i duell mot Apple Pencil.

read more

Tangentbordsfodral till Ipad Pro – 3 heta modeller testas


Vill du göra din Ipad Pro till ännu mer av en ”riktig dator” är ett bra tangentbordsfodral ett måste. Men vilket val är bäst – Logitech, Zagg, eller Apples egna tangentbord? Vi testar, och utser vinnaren!

read more

Stort test: De nio bästa alternativen till Safari i Iphone

Hastighet, integritet eller många inställningar – vad är viktigast för dig när du surfar i webbläsaren på Iphone? Vi hjälper dig hitta rätt webbläsare för just dig!

read more

Apple vs Google: 7 appar i jätteduell – vad är bäst på en Iphone?


Apple mot Google – Goliat mot Goliat. De två jättarna i datorvärlden tävlar om våra pengar och uppmärksamhet, men vilket företags appar är bäst – på en Iphone? Vi har testat sju av de appar som både Apple och Google erbjuder till IOS för att se vilka som borde ta plats på din Iphones hemskärm.

read more

Stort test: Bästa podcast-appen för din Iphone


Podcaster är onekligen vår tids radiofenomen – vi ser folk med lurar inpluggade hela tiden. Men frågan är vilken app som är bäst. Vi har testat!

read more

4 matappar som gör matlagningen roligare och enklare


Om det blir pasta och tomatsås var och varannan kväll är det dags för lite inspiration. I appvärlden finns alternativen som kryddar din middagslagning.

read more

Safari mot konkurrenterna – här är de 6 bästa webbläsarna för IOS


Är Safari verkligen den bästa Iphone-webbläsaren? Vi har testat de sex bästa webbläsarna för att se vad de går för.

read more

Här är bästa laddaren till Apple Watch – Apples laddare vs Twelve South Forté


Det finns många laddningsställ till Apple Watch, men först nu har Apple gjort ett eget. Vi ställer Apples laddare mot den eleganta rivalen Twelve South Forté.

read more