Rykte: Snart kan samma app fungera på Mac, iPhone och iPad

Enligt Bloomberg vill Apple göra det enklare för utvecklare att ta fram appar för Macs, iPhones och iPads på en gång. I framtiden innebär det här en tjockare App Store, med den tydligaste skillnaden på Mac. Målet uppges vara att det här ska vara klart år 2021.   Det tycks vara en win-win-situation. Många av apptillverkarna […]

Inlägget Rykte: Snart kan samma app fungera på Mac, iPhone och iPad dök först upp på iPhoneGuiden.se.

read more

Sex underskattade appar

Idag finns miljoner appar i App Store. Särskilt förvånande är det alltså inte att det kan dölja sig guldkorn bland det stora antalet. Att hålla koll på alla är helt enkelt omöjligt. Här får du tips på några appar som du kanske har missat: Prisma På app store finns mängder av bildredigeringsappar med olika filter […]

Inlägget Sex underskattade appar dök först upp på iPhoneGuiden.se.

read more

Minns du? Här är IOS-apparna som Apple dödade

På nästan varje WWDC har vi fått se nya funktioner i IOS som är lätt – eller mycket – inspirerade av funktioner som redan funnits i appar från tredje part. Här är ett urval av apparna som Apple dödade.

read more

Tips: 13 appar du måste ha till din Apple Watch

Här är massor av appar som kommer göra din Apple Watch ännu mer användbar än tidigare.

read more

Flärpdödarna är här! Här är apparna för dig som avskyr Iphone X-flärpen


Om du verkligen inte gillar Iphone X-flärpen, eller är nyfiken på hur mobilen skulle se ut utan flärp, finns nu flera olika lösningar på ”problemet.”

read more

Poddar, hälsa och spel: Här är 30+ appar du måste ha till din nya Iphone

Har du köpt någon av de senaste Iphone-modellerna? Då är det hög tid att utrusta den med de bästa möjliga apparna för en mängd olika tillfällen. Vi listar guldkornen från App Store.

read more

7 webbläsare för IOS – så står sig Safari mot resten


Många nöjer sig med den webbläsare som följer med IOS redan från början – Safari. Med är det verkligen den bästa webbläsaren för din Iphone eller Ipad? Vi testar de 7 bästa webbläsarna just nu.

read more

Nu går det bättre att jaga Pokémon i rullstol


En uppdatering till Pokémon Go gör det möjligt att kläcka ägg även för den som tar sig fram med rullstol.

read more

Populär fotoapp samlar information om användarna


Appen Meitu har tågat upp på App Stores topplistor den senaste tiden, men appen skickar en hel del information till utvecklarna i Kina.

read more

Apple hjälper utvecklare med nya designmallar


Har du en idé på en ny IOS-app? Apple har just gjort det busenkelt att ta fram konceptskisser med Photoshop eller Sketch och en uppsättning nya mallar.

read more